Inbouwkasten en dressings op maat

Met behulp van professioneel maatwerk en inbouwkasten kunt u alle hoeken en ruimtes in uw woning te Schoten volledig benutten. Hierdoor krijgt zelfs het kleinste kamertje een nuttige functie. Dit is ook zo voor dressings op maat. Want wanneer u voor kasten op maat kiest, dan is geen enkele ruimte te klein om iets te realiseren.  

Afwerking in eigen atelier

Na de nodige opmetingen en het overleg met de klant gaan de vakmannen van Montage Lemmens nauwgezet aan de slag in het eigen atelier. Van kleine kasten tot een grote dressing die afgesloten kan worden, alles wordt met plezier voor u geconstrueerd. Uw broeken, jurken, jassen en schoenen zullen een gebruiksvriendelijke plaats krijgen.

Kleur en afwerking kiezen

U hoeft enkel het materiaal te kiezen zoals de kleur van het hout, de handvaten, de sloten en de dragers voor de kapstokken. Na de voorbereidende werken in de werkplaats, wordt de volledige dressing bij u geïnstalleerd en tot in de puntjes afgewerkt.

Neem snel contact op voor een afspraak en laat uw dressing of inbouwkasten te Schoten meteen ontwerpen. U zult zonder twijfel zeer tevreden zijn van het eindresultaat en de sublieme afwerking.