Ontwerp en plaatsing van keukens

Uitgekeken op uw oude keuken? Of zoekt u een keuken op maat van uw nieuwbouw? Roep dan de professionele hulp in van specialist in keukens Montage Lemmens uit Schoten. De firma is gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van maatkeukens. Ook het plaatsen van de keuken behoort tot de mogelijkheden.

U kiest zelf de afwerkingsgraad en materialen

Er wordt steeds gestart met een correcte opmeting, waarna het bedrijf aan het werk gaat in het atelier. Naast de houtkeuze bepaalt u zelf mee de afwerking van de nieuwe keuken. Het keukenblad, de handvaten, de kleur en de elektrische toestellen, het wordt allemaal naar uw wens geïnstalleerd.

Afwerking

Bij de plaatsing zelf wordt tevens alles geregeld voor het bijkomende werk dat er is om een hoogwaardige afwerking te voorzien. Aanbrengen van tegels aan de muren of plaatsen van extra stopcontacten, het is allemaal mogelijk tijdens het plaatsen van de keuken. Aan het einde zal u zich meteen thuis voelen in uw nieuwe, gebruiksvriendelijke keuken.

Wenst u meer info over de plaatsing van keukens te Schoten? Neem dan contact op voor een afspraak en een opmeting zodat er een passende offerte kan opgesteld worden.