Ruwbouwwerken als stevige basis

Hebt u, net als veel andere Belgen, een baksteen in de maag? Kies dan voor Montage Lemmens voor het plaatsen van uw ruwbouw regio Schoten.

Elke woningsoort

Of het nu gaat om een open bebouwing, een halfopen of een gesloten bebouwing, bij Montage Lemmens zorgen ze voor een perfecte en stijlvolle afwerking. U kiest zelf de bouwstijl en uiteraard de materialen en daarna gaan de vakmannen aan de slag om uw droomhuis te bouwen. Ook voor het optrekken van bijgebouwen zoals garages kunt u bij hen terecht. Na het plaatsen van de ruwbouw kan ook de afwerking voorzien worden. Zo is het mogelijk om de badkamer, keuken, dressings en algemeen schrijnwerk te voorzien.

Persoonlijke aanpak

Montage Lemmens garandeert u een persoonlijke aanpak waarbij met elk element rekening wordt gehouden. De firma bespreekt uitvoerig uw wensen en de vooropgestelde budgetten worden steeds nauwlettend in het oog gehouden. Het ultieme doel: een ruwbouw opzetten van kelder tot dakpunt met behulp van de laatste technieken en de beste materialen en dit zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over deadlines en kwaliteit. Ook renovatieprojecten behoren tot de specialiteiten. Neem gerust contact op voor meer info.