Schrijnwerk in privé woningen en bedrijven

Uw interieur krijgt meteen een heel andere uitstraling met schrijnwerk van Montage Lemmens in Schoten. Particulieren en bedrijven zijn altijd welkom om hun dromen over de binnenhuisafwerking door de ervaren specialisten te laten uitvoeren. U kiest de materialen, kleuren en vormen en Montage Lemmens zorgt voor de uitvoering en correcte afwerking.

Alle stijlen

Of u nu kiest voor modern, klassiek, cottage of vintage, uw schrijnwerk te Schoten wordt op een professionele manier aangepakt. Er wordt gezorgd voor een ideale match in uw kamers of werkruimte en een goede afstemming met de rest van uw interieur. Vraag gerust ook naar de op maat gemaakte trappen, houten partijen, deuren en dressings of laat meteen een nieuw plafond door Montage Lemmens voorzien. U kunt eveneens de omkastingen van uw open haard, afzuigsystemen of houtwerk rond ramen en deuren laten afwerken door deze specialisten.

Bedrijven, kantoren en winkels

Voor kantoren, winkels en bedrijven gaat de firma nog verder. Verrassende inkombalies of tussenwanden, al dan niet met versiering worden probleemloos gecreëerd. Alles wordt gebruiksklaar en volledig afgewerkt achter gelaten zodat u meteen van het eindresultaat kunt genieten.

Leg meteen uw plannen voor en het team van Montage Lemmens begint met veel passie aan de werken.