Betonnen zwembaden

Een zwembad is lang geen luxeproduct meer die enkel voor de uitermate rijke klasse bestemd is. Want met behulp van Montage Lemmens kunt u namelijk ook betonnen zwembaden regio Schoten laten construeren die betaalbaar en duurzaam zijn.

Gegarandeerd waterdicht

Een constructie, gemaakt uit chloorbestendig, gewapend beton, garandeert waterdichtheid en duurzaamheid. Beton is een veel betere materiaalsoort die, in tegenstelling tot andere materialen veel trager slijt. Een constructie voor het leven dus.

Bijkomende voordelen

Één van de andere voordelen van beton is het feit dat er geen beperking is naar diepte, indeling, grootte, afwerking, renovatiemogelijkheden, isolatie,… De mogelijkheden zijn nagenoeg onbegrensd. Meer en meer mensen opteren dan ook voor een betonnen zwembad daar dit zijn duurzaamheid heeft bewezen. U kunt tevens opteren om accessoires te laten installeren zoals een rolluik als afdekking, afwerking met tegels rondom, verwarming, waterbehandeling,…

Neem contact op

Vraag gerust meer info of een prijsopgave voor de plaatsing van zwembaden door Montage Lemmens te Schoten. Ook bij renovatiewerken kan er tegelijkertijd gezorgd worden voor de installatie van een zwembad, dit zowel binnen- als buitenshuis.